THE FACT ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO THAT NO ONE IS SUGGESTING

The Fact About verificare istoric auto That No One Is Suggesting

The Fact About verificare istoric auto That No One Is Suggesting

Blog Article

Un alt facet essential analizat de AutoDNA este istoricul reviziilor. Este esential sa stii daca masina ta a beneficiat de revizii si intretineri regulate pentru a asigura durabilitatea si performanta acesteia.

Va rugam sa fiti informat ca acest site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati internet site-ul Net la nevoile dvs.

Te rugam sa ai in vedere faptul ca raportul comandat poate fi descarcat de pe web page in format PDF. In plus, iti vom trimite o copie la adresa de e-mail indicata in procesul de plata a raportului.

Raportul AutoDNA iti ofera informatii cuprinzatoare despre orice daune inregistrate, astfel incat sa poti lua o decizie inteleapta si sa eviti masinile treatment prezinta probleme majore.

Asadar, nu neglija acest aspect significant si asigura-te ca obtii o verificare completa a istoricului autoturismului pe care urmeaza sa il achizitionezi.

Pentru masinile aduse din alte tari, istoricul daunelor poate fi verificat prin intermediul serviciilor similare oferite de autoritatile auto din acele tari.

Insa cu AutoDNA, poti verifica daca kilometrajul raportat este autentic sau daca exista suspiciuni de manipulare.

Dupa ce ai introdus numarul de inmatriculare, aplicatia va efectua o interogare in baza de date a RAR si iti va afisa informatiile despre istoricul km al masinii. Iti vor fi prezentati kilometri regasiti in diferite verificari tehnice anterioare, precum si data la care acestea au fost efectuate.

Cand vine vorba de achizitionarea unui vehicul 2nd-hand, verificarea codului VIN joaca un rol de maxima importanta in procesul decizional.

Fiabilitatea, calitatea superioară și diversitatea modelelor disponibile fac aici din mașinile germane o opțiune

Verificarea raportului istoric al vehiculului cu datele de services: cheia pentru achiziționarea sigură BMW ​ Majoritatea dintre noi visează să dețină o mașină de lux.

Este significant de mentionat ca, desi verificarea gratis ofera o multime de informatii utile, exista anumite lucruri pe care nu le vei gasi in raportul gratuit. Pentru a obtine informatii mai detaliate, exista optiuni de improve treatment iti ofera rapoarte mai comprehensive despre istoricul unei masini.

Comparand dotarile actuale ale masinii cu echiparea initiale te poate ajuta sa afli daca a avut vreun incident. Repararea unui vehicul care a fost grav avariat este costisitoare; vanzatorii vor incerca de multe ori sa faca economii prin inlocuirea echipamentului authentic cu echivalentele sale mai ieftine, ale caror specificatii sunt diferite. Acesta este motivul pentru care atunci cand cumperi o masina la mana a doua, ar trebui sa verifici intotdeauna culoarea de tapiterie, vopseaua si luneta, culoarea unor elemente precum dispozitivele de protectie, amortizoarele, oglinzi, manere, and so on.

Produsele viitoare și ghidurile de mentenanță de pe site-ul nostru îți vor menține mașina fericită.

Report this page